Treningsreise til Annecy mai 2022

 Bli med på Hoppla på treningsreise til Annecy i Frankrike siste helga i mai 2022! 😀👍

Tema for reisen er løpeglede!
Vi kombinerer trening med tur til en vakker by i Europa –  flere treninger å velge mellom hver dag, god mat og drikke, bra shopping, og mange muligheter for utflukter.

Minimum antall er 10, max 20.

Reiseledere og arrangør: Astrid Moe Eikrem, Heile deg Coaching og Trude Håland, TH Run Travel. 


Pris: fra kr 12.000,-
Inkludert i prisen er fly tur-retur Oslo, transfer fra Geneve til Annecy (ca 30 min) tur-retur. Overnatting på 4-stjerners hotell i sentrum av Annecy i 4 netter i delt dobbeltrom (enkeltrom mot tillegg i prisen), frokost inkludert.
Alle treninger og foredrag er inkludert.

Treninger du kan velge mellom hver dag (tors-søn):
* Løpetrening (intervall/kort løype/lang løype, løpeteknikktrening).
* Styrketrening med spesielt fokus på løping
* Yoga for løpere og yoga med avspenning

Hver dag blir det også foredrag av Astrid og/eller Trude med tema løpeglede, forberedelser til løp, mental styrketrening og motivasjon. Alle treninger og foredrag er frivillig, og det er muligheter til å gjøre ting på egenhånd også.

Reisen arrangeres sammen med Trude Håland, fra Sandnes. Trude er journalist i Jærbladet og driver TH Run Travels som arrangerer maratonreiser. Hun arrangerer maratonreise til Annecy to uker før denne turen, og har vært i byen mange ganger og er godt kjent. Hun sier det er fantastiske treningsmuligheter der, både langs den flotte innsjøen og på en friidrettsbane i nærheten bl.a. Trude er også veldig glad i både shopping, mat&drikke, og elsker Annecy som reisedestinasjon.  

Astrid har bodd i Frankrike og snakker godt fransk. Jeg syns det er fantastisk å arrangere treningsreise i en fantastisk vakker, fransk by! 

Vi jobber også med å få til en guided mat&vin-tour i byen. Mer detaljer kommer på nyåret. 

For påmelding: ta kontakt med Astrid på astrid@heiledeg.no / 93200172 eller Trude Håland – eller fyll inn kontaktskjema her. 

Vil du vite mer om treningsreisen? Ta kontakt!

[contact-form-7 id="2647" title="Meld din interesse"]