Velkommen på effektiv og sosial utetrening på Kjelsås!

Heile deg Hoppla trening foregår utendørs året rundt, og er enkel og supereffektiv gruppetrening som alle kan være med på. For mange er det ekstra motiverende og effektivt å trene sammen med andre, og da øker også sjansen for at du klarer å holde på de gode treningsvanene.

Vi starter alltid timen med en oppvarmingsrunde. Så blir det kondisjonstrening i form av korte intervaller/stafett/bakkedrag/taudrag. I styrkedelen kan vi ha fokus på spesielle muskelgrupper (styrketrening for løping, magetrening, kjernemuskulatur, rumpe&lår), eller mer all-round trening for de store muskelgruppene. Vi bruker egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som tau, strikker osv.

Bli med på Hoppla! – Kjelsås’ gladeste utetrening!

Hoppla gruppetrening byr på sosial og effektiv kondis- og styrketrening
– utendørs, hele året. Bli med på gratis prøvetime!

Hoppla er ingen høylytt ”boot camp”, men et treningsfellskap med treningsglede og mestring i fokus.

Trappe-Hoppla

Bli med oss og tren i trappa! 😅 Super trening for både hjertemuskel og for å få sterke bein! (og sprettrumpe for den del..)😅
Hoppla-gjengen er verdens beste heiagjeng, så her kommer du til å klare mer enn du tror! 😀👏👏 Sosialt og veldig gøy, og en utrolig følelse etterpå!
Hver onsdag kl 18: oddetallsuker i Skibakketrappa i Nydalen, partallsuker i Lachmannstrappa ved Myrerjordet.
Vi løper/går i trappa i ca 40 min, og så bli det styrketrening for overkropp i ca 20 min.
Dette passer for alle – enten du er i superform eller det er lenge siden du har trent. Du tilpasser selv om du vil løpe eller gå, hvor fort det skal være og hvor mange pauser du trenger. Jeg gir forslag til intervalldrag og øvelser underveis (ett og ett trinn, doble, hopp, sidelengs osv), og så tar vi styrketreningen sammen til slutt. Åpent dropin-kurs, pris kr 150 – og ta igjen-timer for de som er med på andre Hopplatreninger.

TRENING FOR ALLE!
Kan du bevege armer, bein og smilebånd, kan du bli med på Hoppla-trening! Klarer du å gå raskt, går det fint å være med på intervallene.
Treningen er lagt opp med øvelser der alle trener på sitt nivå, og opplegg og øvelser varierer fra gang til gang. Ingen blir hengende etter, og det er utfordrende nok også for deg som er godt trent. Gruppene er delt inn etter intensitet, men du kan fint delta også på et nivå som er høyere eller lavere enn det du er på – du tilpasser og blir utfordret ut fra ditt nivå.

Nivå 1: nybegynner/lenge siden trent
Nivå 2: litt trent
Nivå 3: trent

Faglig dyktig og motiverende instruktør , jeg har hatt stort utbytte av utetreningen siden oppstart for 2 år siden. Bonus å ha et et treningstilbud i næromårdet og ikke minst å få bli kjent med og trene med mange hyggelige mennesker, anbefales!” TOVE

TRENERE

ASTRID
Astrid Moe Eikrem fra Heile deg coaching & trening er sertifisert personlig trener og coach. Hun brenner for å få trening til å bli en lystbetont hverdagsaktivitet – som gir resultater.

CATHRINE
Cathrine Bjørnstad er personlig trener og en treningsglad og inspirerende dame fra Kjelsås og Bodø. Cathrine leder torsdags-Hoppla.

MARIT
Marit Endresen er personlig trener i EVO, og er ansvarlig for barseltreningen på Kjelsås. Kontakt for mer informasjon om tider og priser: pteq.endresen@gmail.com og tlf 959 31 876

TIDSPUNKT

Hele året:
Mandag kl. 18.00 (Passer best for nivå 2 og 3). Ukeskurs
Mandag kl. 19.15 (Passer best for nivå 1 og 2). Ukeskurs

Onsdag kl 18.00: Trappe-Hoppla, passer for alle nivåer. Dropin og -“ta-igjen-timer” for de som er i kursgruppene.
Torsdag kl 18.00 Ukeskurs (passer best for nivå 1: Kom i gang (igjen) / nybegynner.

OPPMØTESTED

Mandager, vinter: Kjelsås skole/Dyrlegebutikken
Mandager, sommer (mai-september): Frysja, ved sandvolleyballbanen.
Torsdager: foran Teknisk Museum

Onsdager: vi veksler mellom Lachmannstrappa ved Myrerjordet (partallsuker) og Skibakketrappa i Nydalen (oddetallsuker)

PRIS
Kurspakke uke 41-48 2019 kr 1475 (8 ganger).

Mandag kl 18.00 (nivå 3 og 2) – (fullt for denne perioden)
Mandag kl 19.15 (nivå 2 og 1) – (noen få ledige plasser)
Torsdag kl 18 (nivå 1) – (ledige plasser)

 

Dropin: kr 200 på kursene
Dropin trappe-Hoppla: kr 150

NB gratis prøvetime

PÅMELDING OG GRATIS PRØVETIME
Ta kontakt med Astrid på: astrid@hoppla.no eller 932 00 172, eller bruk påmeldingsskjemaet nedenfor:    GRATIS prøvetimeHoppla på jobbTrening på KjelsåsTrappetreningBarseltreningPersonlig treningInfo om foredrag


    mandag kl 18:00mandag kl 19:15Torsdag kl 18:00Drop-In


    Fast på onsdager kl 18:00Drop-in time