Velkommen på effektiv og sosial utetrening!

Heile deg Hoppla trening foregår utendørs året rundt, og er enkel og supereffektiv gruppetrening som alle kan være med på. For mange er det ekstra motiverende og effektivt å trene sammen med andre, og da øker også sjansen for at du klarer å holde på de gode treningsvanene.

Vi starter alltid timen med en oppvarmingsrunde. På mandag- og onsdags-timene er det kondisjonstrening i form av korte intervaller/bakkedrag/taudrag, etterfulgt av styrketrening. Tirsdag har vi styrketrening i fokus, og noen øvelser som får opp pulsen.

I styrkedelen kan vi ha fokus på spesielle muskelgrupper (styrketrening for løping, magetrening, kjernemuskulatur, rumpe&lår), eller mer all-round trening for de store muskelgruppene. Vi bruker egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som tau, strikker osv.

Bli med på Hoppla! – Oslos gladeste utetrening!

Hoppla gruppetrening byr på sosial og effektiv kondis- og styrketrening
– utendørs, hele året. Bli med på gratis prøvetime!

Hoppla er ingen høylytt ”boot camp”, men et treningsfellskap med treningsglede og mestring i fokus.

TRENING FOR ALLE!

Kan du bevege armer, bein og smilebånd, kan du bli med på Hoppla-trening! Klarer du å gå raskt, går det fint å være med på intervallene.
Treningen er lagt opp med øvelser der alle trener på sitt nivå, og opplegg og øvelser varierer fra gang til gang. Ingen blir hengende etter, og det er utfordrende nok også for deg som er godt trent. Du tilpasser og blir utfordret ut fra ditt nivå.

 

TRENERE

ASTRID

Astrid Moe Eikrem fra Heile deg AS er sertifisert personlig trener og coach. Hun brenner for å få trening til å bli en lystbetont hverdagsaktivitet – som gir resultater. Astrid er trener på Hoppla på Haugen, mandags-Hoppla og trappe-Hoppla.

MARIT

Marit Endresen er trener på tirsdags-Hoppla, med lang fartstid både som PT på Evo og som gruppetrener fra Myrerjordet på Kjelsås. Marit er også ansvarlig trener på en rekke treningsreiser. Gøy og effektiv trening!

INGUN

Ingun Lund har lang erfaring fra Hoppla både som deltaker og trener. Hun stepper nå inn som vikar både for Astrid og Marit. Ingun er nå PT på Evo Frysja, og skiinstruktør for Oslo Skiforening. Ingun brenner for trening og friluftsliv.

 

 

Om Astrid: «Faglig dyktig og motiverende instruktør , jeg har hatt stort utbytte av utetreningen siden oppstarten for flere år siden. Bonus å ha et et treningstilbud i næromårdet og ikke minst å få bli kjent med og trene med mange hyggelige mennesker. Anbefales!”
TOVE

TIDSPUNKT

Hele året:
Mandag kl. 18.00
Mandag kl. 19.15
Tirsdag kl 19.30 Myrerjordet
Onsdag kl 18.00 trappe-Hoppla
Onsdag 19.30 St.hanshaugen

OPPMØTESTED

Mandager vinter: Teknisk museum
Sommer (mai-september): Frysja, ved sandvolleyballbanen.
Tirsdager: Myrerjordet
Onsdagstrapp: tre ulike trapper i nærområdet
St.hanshaugen: ved paviljongen/scenen

PRIS 2024
Kurspakke kr 220 pr uke for 1g/uke

«Full pakke» (tren så mye Hoppla du vil, inntil 3 ganger pr uke): kr 300 pr uke

NB gratis prøvetime

PÅMELDING OG GRATIS PRØVETIME

 

 

Ta kontakt på: astrid@hoppla.no eller 
932 00 172, eller bruk påmeldingsskjemaet nedenfor