Velkommen på effektiv og sosial utetrening på Kjelsås!

Heile deg Hoppla trening foregår utendørs året rundt, og er enkel og supereffektiv gruppetrening som alle kan være med på. For mange er det ekstra motiverende og effektivt å trene sammen med andre, og da øker også sjansen for at du klarer å holde på de gode treningsvanene.

Vi starter alltid timen med en oppvarmingsrunde. Så blir det kondisjonstrening i form av korte intervaller/stafett/bakkedrag/taudrag. I styrkedelen kan vi ha fokus på spesielle muskelgrupper (styrketrening for løping, magetrening, kjernemuskulatur, rumpe&lår), eller mer all-round trening for de store muskelgruppene. Vi bruker egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som tau, strikker osv.

Bli med på Hoppla! – Kjelsås’ gladeste utetrening!

Hoppla gruppetrening byr på sosial og effektiv kondis- og styrketrening
– utendørs, hele året. Bli med på gratis prøvetime!

Hoppla er ingen høylytt ”boot camp”, men et treningsfellskap med treningsglede og mestring i fokus.

TRENING FOR ALLE!

Kan du bevege armer, bein og smilebånd, kan du bli med på Hoppla-trening! Klarer du å gå raskt, går det fint å være med på intervallene.
Treningen er lagt opp med øvelser der alle trener på sitt nivå, og opplegg og øvelser varierer fra gang til gang. Ingen blir hengende etter, og det er utfordrende nok også for deg som er godt trent. Du tilpasser og blir utfordret ut fra ditt nivå.

 

TRENERE

ASTRID
Astrid Moe Eikrem
fra Heile deg coaching & trening er sertifisert personlig trener og coach. Hun brenner for å få trening til å bli en lystbetont hverdagsaktivitet – som gir resultater.

INGUN

Ingun Lund er trener på flere av Hopplagruppene, og har sin faste på torsdager med styrke på programmet. Ingun har vært Hoppla-medlem i flere år, og har nå startet på PT-studier og er ansatt i Heile deg og Hoppla som trener. Ingun brenner for trening og friluftsliv! 

 

Faglig dyktig og motiverende instruktør , jeg har hatt stort utbytte av utetreningen siden oppstart for 3 år siden. Bonus å ha et et treningstilbud i næromårdet og ikke minst å få bli kjent med og trene med mange hyggelige mennesker, anbefales!” TOVE

TIDSPUNKT

Hele året:
Mandag kl. 18.00 
Mandag kl. 19.15

Onsdag kl 18.00: 
Torsdag kl 18.00 

OPPMØTESTED

Mandager, onsdager og torsdager vinter: Teknisk museum
Sommer (mai-september): Frysja, ved sandvolleyballbanen.


PRIS 2022
Kurspakke uke 1-14 2022 kr 2600 (13 ganger).

Mandag kl 18.00
Mandag kl 19.15 

Onsdag kl 18

Torsdag kl 18

Dropin: kr 250

NB gratis prøvetime

PÅMELDING OG GRATIS PRØVETIME

Påmeldingslink til Hopplakurs 2022


Ta kontakt på: astrid@hoppla.no eller ingun@hoppla.no, eller 932 00 172, eller bruk påmeldingsskjemaet nedenfor:    GRATIS prøvetime HopplaPersonlig treningCoachingInfo om foredrag


    mandag kl 18:00mandag kl 19:15Torsdag kl 18:00Drop-In


    Fast på onsdager kl 18:00Drop-in time