Trening for bedrifter

Heile deg tilbyr tilrettelagt bedriftstrening

Er dere klare for effektiv og sosial utetrening på jobben?
Jeg kommer til dere og gir dere en god Hoppla økt: kondisjons- og styrketrening som passer for alle!

Beskrivelse av treningen

Treningen foregår utendørs, og er enkel, sosial og supereffektiv gruppetrening som alle kan være med på, uansett utgangsform. Vi kan gjøre det så svett eller lite svett som passer for dere.


Treningen vil være etter samme modell som Hoppla gruppetreninger for privatpersoner som jeg har drevet siden 2010 på Kjelsås.

Jeg bor på St.hanshaugen, og kan komme dit det passer best for dere, innen rimelig avstand. Jeg kan også arrangere treningsgrupper innendørs om dere har et egnet lokale til det.

Vi starter alltid timen med en oppvarmingsrunde. Så blir det kondisjonstrening i form av korte intervaller/stafett/bakkedrag/taudrag.
I styrkedelen får du god allround-trening for de store muskelgruppene. Det kan være i form av sirkeltrening, to og to sammen eller tabata: intervallpreget styrketrening. 

Vi bruker egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som tau, strikker osv, og bruker det vi finner der vi trener. F.eks parkbenker og –bord, trapper, osv.

Treningsglede-hoppla.no

Jeg tilpasser opplegget og øvelsene, slik at alle kan trene ut fra sitt utgangspunkt. På intervallene får du få godt utbytte også om du ikke kan løpe, og de som er godt trent fra før får ekstra utfordringer. På styrkeøvelsene har jeg ulike varianter slik at alle kan være med. 

Jeg legger vekt på å variere treningen og har med innslag av spill, lek og ”konkurranser” slik at det blir moro og lystbetont å trene.

Å trene sammen med kollegaer er motiverende og morsomt.
Hoppla trening er en god investering i det sosiale miljøet og samholdet på jobben.

Jeg tilbyr også personlig trening og mental trening/coaching til enkeltpersoner.

Ta kontakt for mer informasjon