Om Astrid Eikrem

Hei, jeg heter Astrid Moe Eikrem, og jeg er eier og daglig leder av firmaet Heile deg Coaching og trening.
Jeg står bak treningskonseptet Hoppla.

Jeg kommer fra Jæren, men har nå bodd på Kjelsås i Oslo siden 1998. Jeg er gift med Per og har to (snart) voksne barn. Utdannelsen min har jeg fra NHH (siviløkonom), sertifisert coach fra Coachteam og MetaResource, og personlig trener fra Norges Idrettshøyskole.

Jeg jobbet mange år innenfor markedsføring og ledelse i bl.a. Orkla, Ringnes og Arcus, Jeg fikk diagnosen MS i 2007, og etterhvert valgte jeg å hoppe av et tradisjonelt jobbliv for å starte opp mitt eget selskap – Heile deg Coaching og trening i 2010. Dette gjorde jeg for å få mer fleksibilitet og styring over egen tid, og ikke minst muligheten til å drive med det jeg brenner for! – mental og fysisk trening. Sterkt hode, sterk kropp. Treningsglede for alle!