Hoppla på jobb

Klar for effektiv og sosial utetrening med kollegaene dine? Jeg kommer til dere og gir dere en god Hoppla økt: kondisjons- og styrketrening som passer for alle!

Heile deg Coaching og trening tilbyr tilrettelagt bedriftstrening – Effektiv, sosial og variert utendørstrening.


Beskrivelse av treningen

Treningen vil være etter samme modell som Hoppla gruppetreninger for privatpersoner som jeg har drevet siden 2010 på Kjelsås.

Treningsglede-hoppla.no

Treningen foregår utendørs, og er enkel, sosial og supereffektiv gruppetrening som alle kan være med på, uansett utgangsform.

Vi starter alltid timen med en oppvarmingsrunde. Så blir det kondisjonstrening i form av korte intervaller/stafett/bakkedrag/taudrag.
I styrkedelen får du god allround-trening for de store muskelgruppene. Vi kan også ha fokus på spesielle muskelgrupper (styrketrening for løping, magetrening, kjernemuskulatur, rumpe&lår) i form av sirkeltrening, to og to sammen eller intervallpreget styrketrening.  Vi bruker egen kroppsvekt og enkle hjelpemidler som tau, strikker osv, og bruker det vi finner der vi trener. F.eks parkbenker og –bord, trapper, osv.

Jeg tilpasser opplegget og øvelsene, slik at alle kan justere ut fra sitt utgangspunkt. På intervallene kan man få godt utbytte også om man ikke kan løpe, og de som er godt trent fra før får ekstrautfordringer. På alle styrkeøvelser har jeg ulike varianter slik at alle kan være med. Dermed er det ingen som blir ”hengende etter” eller føler seg lite sprek fordi man ikke klarer 10 militær-burpees eller strake pushups.

Jeg legger vekt på å variere treningen og har med innslag av spill, lek og ”konkurranser” slik at det blir moro og lystbetont å trene.

Å trene sammen med kollegaer gjør det motiverende og morsomt, og vil også være en god investering i det sosiale miljøet og samholdet på jobben.

Jeg tilbyr også personlig trening og mental trening/coaching til enkeltpersoner.